p1bji4h77m1nmn1mbk1abk26q1gjr3pngRens Jansen, 26 Haarlemse lentes jong, afgestudeerd in Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam en sinds de zomer van 2014 woonachtig in Amsterdam.

Mijn passie voor (web)design, user interface en illustratie is niet een maar dè rode lijn door mijn leven. Deze fascinatie voor het visuele heeft geresulteerd in een kritische blik op alles in de wereld om mij heen. Als ik door de stad fiets, op het web surf of op mijn gemakje een serie aan het kijken ben; de ontwerper in mij zit nooit stil kijkt altijd naar vormgeving. Dit uit zich in het feit dat ik met veel passie mijn hobby, mijn studie en mijn werk kan beoefenen. 

In mijn vrije tijd ben ik vaak tot diep in de nacht bezig met Web design, User Interface design, illustraties en koffie. Ik doe vaak eerst inspiratie en kennis op en probeer deze skills vervolgens zo veel mogelijk toe te passen in mijn werk. Ik ben gezegend met het feit dat ik tijdens een 3-jarige studie Media Technologie bij een aantal prachtige bedrijven ervaring op heb mogen doen maar niet alleen de komende jaren, maar ook de rest van mijn leven, zal ik mij blijven richten op het verbeteren van mijn ontwerpen en de User experience. Hiernaast ben ik ook niet bang om in het weekend een goed Techno en/of Psytrance feestje te pakken!

Als je meer wilt weten over mijn werkervaring, twijfel niet om contact op te nemen!

To prove you're not spam, select the word pyjamas

examgownpepperguillotinebriefcasepyjamas